Mer energi tack

Jag skulle vilja ha mer energi efter en dag på jobbet så man fick något gjort i nya hemmet . Jag får det inte sådär mysigt som jag vill ha det. Men för att få det snabbare så krävs det att jag har den där jävlar anamma som jag saknar just nu. Den där drivkraften som gör att man får något gjort. Jag vill kunna fixa med saker själv sådär som jag gjorde på hantverksgatan. Tömma lådor,möbler,sätta upp tavlor osv . Jag handlade en del bra saker på Ikea i lördags men skulle behöva lite stora korgar till hatthyllan osv . Men jag måste få drivkraften tillbaka ,jag hade lite under helgen då det blev saker gjorda. Sen hoppas jag att mina Gardiner kommer imorgon så jag kan få något gjort . Men först och främst : någon som vill ge mig lite energi?


Ikea

Igår var jag,Andreas och Vanessa på Ikea i Karlstad . Jag handlade massor hehe. Malmbyrå,kökslampa,vardagsrumslampa osv osv.


Nyfizzad

Nu är jag nyklippt och ny hårfärg :-)


Skalet

Idag måste jag ta fram mitt skal igen då mitt självsäkra jag har fått sig en törn.


Zumbat

Idag kom jag äntligen iväg på ett Zumba pass på Patrick dc så nu startar jag igång igen,förhoppningsvis blir det på rutin sen. Har verkligen saknat zumban men ska köra det mesta på colluseum där jag har årskort. Så under kvällen har benen verkligen känts och låten. Skönt :-) nu ska jag sova så man orkar upp imorgon :-) godnatt


Disco

Under kvällen har Vanessa varit på disco för årskurs: 3-6. Hon har haft det jätteroligt och hon var så fin . Så nu har vi kommit hem efter att ha hämtat henne.


Första veckan

Nu har vi bott här hela skolveckan,en hel vecka imorgon. Och mornarna går bara bättre och bättre. Det var helt klart värt det att flytta ifrån min fina (lilla) lägenhet till denna stora och rymliga för att komma så mycket närmare barnas skola. Slippa skjutsa dem i ren stress . Slippa tjatandet. Nu ska de bara ut genom dörren sen kan jag varva ner. Sen har flytten varit påfrestande på annat sätt så jag har bara jobbat en dag denna vecka. Jag tänker på vad chefen tycker om det,cafet har så mycket personal nu så jag har inte det dåliga samvetet att de riskerar att ha stängt eller stressa i hjäl sig utan mig. Men jag känner så för mitt jobb så jag får ångest över att vara hemma samtidigt som min kropp skriker av utmattning . Har inte kunnat hålla mig vaken dessa dagar. Och jag vart inte direkt piggare av att jobba,man ska orka när man kommer hem också. Vara en bra och glad mamma som orkar gå emellan tjaffs osv. Så ego eller vad,jag måste tänka mer på mig själv. Mitt bästa. Barnas bästa. Men samtidigt inte riskera att jag inte får vara kvar. Men jag har jämt annars alltid varit där . Jag har lagt min själ på cafet så om jag är där mindre nu pga läkarbesök,sjuka dagar så får det vara så. Jag kommer aldrig skita i jobbet. Jag går ju om jag klarar av det.


Äntligen

Äntligen är denna flytt över och den förra lägenheten är tom och skinande ren. Skinande ren kan jag ju knappt säga något om den nya där det är skit äckligt under fläkten och helt dammigt på toarullshållaren i stora badrummet ,jag har ju 2. Badrum (Juhu ). Men nu ska bara nycklarna lämnas in den är hantverksgatan bara ett minne. Jag har stortrivs där och jag har inte känt mig ensam där en sekund. Även om jag varit helt ensam så har inte ensam känslan infunnit sig,en väldigt positiv sak som jag hoppas kommer bestå även i denna lägenhet. Från att bo 3rok, på 75kvm ,min sängplats som var ii vardagsrummet ..Till en 4:à på 95 kvm med eget sovrum en hall bort från barnas rum. 2 ytterdörren,2toaletter ,större rum för barna osv osv. Sen är det närmare till barnas skola och mera ett barnfamiljsområde än vad jag bodde i förut. Alla barn sover och jag är ensam vaken. Ska väl krypa ner i min säng i det stora sovrummet och bara koppla av tills väckarklockan ringer och jag ska väcka barna och säga hejdå till 2 och köra iväg en till dagis. Så imorgon börjar vårat nya liv med lite nya morgonrutiner. Till det bättre :-) sen får jag se hur jag ska få ordning på alla dessa saker men jag får ta det som det kommer. Godnatt


Dagen d

Idag håller vi på och flyttar allt, precis allt. Vi började med flyttkartonger osv igår ,som jag och andreas kunde ta i bilen. Nu har vi släp och grejer. Sen beställde jag en 15 bitars smörgåstårta som vi ska äta på sen ,alla vi som har hjälpt till med flytten . Plus att vi har valt att betala /timme . Vill ni också köpa smörgåstårta så beställ minst 3 dagar innan på cafe änglahund. Ni kan ringa och göra eran beställning också.


Snart flytt

Jag längtar till helgen då jag och barna flyttar till såningsvägen. Det ska bli så kul att inreda på nytt. Nu ska hyresbostäder tapetsera och måla om i några rum under februari åt oss men lite fint kan jag göra ändå. Vi får ju välja tapeter osv. Sen kommer min nya tvättmaskin och diskmaskin snart. Mycket mindre än vad jag har nu men det går ju bra ,är så glad över att möjligheterna finns. Elgiganten levererar tvättmaskinen på måndag så det är bara helgen utan.


Mmtv

Jossan,barnas kusin är med i detta videoklipp .

http://youtu.be/j37BALFY9wk


Bra citat

Hittade ett bra citat. Ska ta tillvara på det . Idag har vi börjat packa för fullt. Jag rensar bland mina kläder . Juhu hehe.


9dagar

Det är bara 9 dagar kvar till flytt och det känns lite panikartat . Jag får hjälp med packning i helgen men annars står jag själv med allt packande. Imorgon borde barna klara av fritids och dagis så jag kan packa hela dagen eller om jag ska prioritera jobb. Beror på hur munnen mår,inflammationen är väldigt djup . Men jag äter min pencillinkur med lila kapslar.


Året som var

Så var det äntligen ett nytt år. Nu är det meningen att man ska lägga jobbiga saker bakom en men jag kommer aldrig att glömma en sak. Det är nog det största sveket någon har gjort mot mig . Jag skulle aldrig kunna göra något sånt , aldrig . Men det är jag det. Iallafall under året som har varit så har det hänt massor av saker . Jag hade världens bästa sommar! Den tillbringades med min pojkvän ,barnen ,mina vänner och hans vänner . Jag mådde så bra i somras. Livet lekte. Vi var överallt,åkte och hälsade på en massa vänner. Vi drog på camping. Vi åkte på familjesemestrar ,vi gjorde allt med barna och även en del själva. Jag jobbade på cafet,lärde känna underbara
människor ,jag var på resor med jobbet osv. Jag levde mitt dröm liv. Om man kollar så har jag kvar allt förutom sommaren och värmen. Eftersom jag inte har någon vidare bra relation till mina syskon/ släkt så är min pojkvän ,barn,vänner desto viktigare. Även Johns familj är viktig . Jag har en avslappnad relation till mina mostrar som jag värdesätter högt . Det här året vill jag att folk ska sluta snacka en massa skit om mig. Att alla som inte bryr sig om mig som person lever sina egna liv och sköter sitt. Ingen är perfekt . Jag vill inte vara perfekt . Men jag vet att för mina barn är jag den bästa som finns. Jag sviker aldrig mina barn. Jag kommer kämpa för att lyckas få det här året till ett"acceptera Petra " år. Jag lever inget lyckligt äktenskap liv längre Utan jag lever som en lycklig ensamstående med pojkvän som betyder massor för mig . Jag tänker inte ta emot skit längre . För är det något som förstör mig som ensamstående är all den där skitsnacket /nervärderandet som finns för att man är ensamstående. Bara för att jag är skild så behöver det inte betyda att man får trampa på mig . Vi som lever ensam med våra barn är precis lika mycket värda som de med vigselring på fingret. Jag har också en vigselring ,men den är och förblir i mitt smyckesskrin . Så är det med det. Men tyvärr är samhället byggt så att bara för att man är ensamstående så ska man bli stadens hackkyckling. Ni får prata hur mycket skit ni vill om mig. Mig visar det bara vilka jävla nollor ni är . Jag har så mycket jag är stolt över. Jag är på ett ställe jag älskar om dagarna,umgås eller hör av mig till de underbaraste vännerna som finns . En del av dem har jobbat/jobbar på samma ställe som mig. Jag har en fin lägenhet,snart får jag en större. Bara en vecka kvar tills jag får nycklarna. Jag har bil och körkort som kan ta mig vart jag vill i Sverige,jag har en bra kontakt med mitt ex. Jag har Andreas som barna avgudar som jag aldrig kan få nog av. Jag har folk omkring mig som ställer upp med saker som jag behöver hjälp med. Ja jag har det livet jag vill ha. Förutom några få saker. Jag vill kunna dansa Zumba igen,jag saknar gymmet. Jag vill kunna väga mig och se att kilona går ner . Slippa all denna Tandvärk som håller mig vaken om nätterna.Alll den ångest som en person skapat . Men en sak lovar jag er. Jag kommer aldrig sluta kämpa för att få det jag vill ha i livet . Jag tänker visa att mig trampar man inte på. Jag må vara annorlunda men jag är jag och det duger jävligt bra . Mina ord,mina känslor . Kram pwestermark the one and only. Ps: love you My friends


Sälen i bilder

Här kommer lite bilder från våran jul i sälen. Tomten var jättetrevlig i år,pratglad. Barna vart jätteglada över julklapparna. De fickan mycket men några av favoriterna är. Vanessas favoritlista är: iPhone 4 med abonnemang som hon fick av mig ,monster high sakerna från mormor,mikrofoner och girls night out spelet till Wii från deras morfar,kaninen (hermelin) från pappa John och sen alla andra using och smurfar sång spel till Wii. Sen Dannes favoriter : skylander giants från morfar ,Wii spelen från mig och spelen från mormor och Åke,skylanders figurerna från Andreas osv. Alla barnen fick pengar av Andreas pappa som uppskattades enormt. Johans favoriter: svårt att säga då han gillar allt men snowracern var ju en stor favorit helt klart. Lägger upp en bild på deras nya Wii spel


Cafet

Imorgon öppnar cafe änglahund igen. Våra öppettider är 10-14. Välkomna in. Vill ni beställa smörgåstårta beställ 3 dagar innan .


Gott nytt år

Gott nytt år önskar pwestermark,Andreas,Vanessa,Daniel och Johan. Ta hand om er så hörs vi.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!