Hello

Nu är det höstlov  . Vanessa är på kryssning med sin mormor och pojkarna är på fritids. De ska gå på bio idag med fritidsavdelningarna. Sen är det utedag och spökvandring på torsdagen då ska alla 3 klä ut sig :-) så här såg Vanessa och Daniel ut under helgen : 

 Vanessa hade gjort en fin halloween sminkning : Solosång

Jag fick äran att sjunga på min nära väns dop. Min fina underbara vän och hennes man skulle döpa sin andra sötnos och jag fick den stora äran att. Sjunga på deras sons dop. Jag var nervös och spänd ,hade inte sjungit inför folk på över 10 år . Jag sjöng på min "systers" bröllop i Skottland under gymnasietiden . Så det var nervös och förväntansfullt . Här kommer videoklippet från då jag övade här hemma . http://youtu.be/HyQ_jI9spvQ

Sthlm

Till helgen åker jag och mamma till Stockholm för att se prinscilla på Göta lejon,bo på hotell,äta god mat osv . Det ska bli kul att besöka storstan igen. Var något år sen jag gick inne i stan .


Sjukt bra bilder

Vem behöver gå till en fotograf när man har en kompis som vet hur man fotar mig :-) tack Lollo för att du fotade spralliga mig . Så här vart några av korten som togs en dag efter jobbet ,helt spontant. Gjorde inte iordning mig inför korten. Jag som jag är om dagarna ,ilove My life.


Hello

Så var det oktober redan. Så bad händer ? Det händer mycket mycket roligt :-) jag tränar flera pass i veckan, jobbar på cafet som vanligt. Försöker fotografera lite då och då men det blir alltför sällan. Lite synd för det är så fint med hösten,med alla dessa Gina löv med olika färger osv. Här kommer lite kort sen sist.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!