Snart nytt år

Snart nytt år. Nya året börjar med stress med flytt osv men sen blir det nog lugnt hoppas jag. 2012 har varit händelserik och en jävla resa personligmässigt. Men 2012 är ändå det år som Blev ett år med nya vänskaper . Vänner som man aldrig vill mista och året då jag träffade min Andreas. Honom håller jag hårt om, Ett år där man började jobba på Cafe Änglahund från första öppningsdagen . Ett jobb som jag älskar . Ett år med mycket jobbiga händelser som satt spår i hjärtat men det är inget man kan göra något åt. Man kan bara ansvara för sina egna handlingar . Nu ska jag sova. Imorgon åker vi hem från Sälen. Måste hem och packa,betala räkningar osv.


Julafton

Julafton var jättemysig på alla sätt. Vi var ute och åkte snowracer,pulka. Var och fikade. Myste i stugan osv. Vanessas bästa present från mig är nog iphonen och just dance,smurfarna till Wii och u sing spelen . Nu står hon och sjunger och dansar till u-sing . Danne älskar sin snow bräda,skylander giants och figurerna osv. Johan fick bl.a. Snowracer ,Ninja hamsters osv


Sälen

Vi kom till Sälen i eftermiddags. Sen har vi klätt granen,gjort Jansson ,Barnen har varit ute och lekt med kusinerna ,vi har druckit glögg och lagt julklapparna under granen osv. Perfekt dagen innan jul. Nu ska vi sova. Godnatt


Sälen

Imorgon drar vi till Sälen !! Det ska bli skoj :-) så idag förbereds allt med packandet,handlande osv. Nu ska hamstrarna hem till John :-) ser ya


Kontrakt

Nu är alla papper påskrivna med flytten. Lägenheten är uppsagd och den nya påskriven,parkeringsplats fixad. Nu ska det göras adressändring,flytta över abonnemang osv. Sen efter julveckan ska det packas för fullt. Då har jag 2 veckor på mig sen ska allt vara tomt och skinande rent. Och jag bor på ny adress med 2 toaletter :-) det var längesen,det hade vi inte äns i huset.


Min kryssning

Igår kväll kom jag hem från kryssningen till Åland med jobbet. Kryssningen var rolig men jag är ingen festarprisse direkt men visst vart det vin osv för min del med . Sen blev det karaoke ,jag sjöng givetvis :-) jag shoppade lite julklappar på båten och stora fina tyg tomtar som jag gillar så mycket . Här kommer lite foton:


Kryssning

Idag blir det kryssning med jobbet. Med julbord och en massa annat skoj. Jag har packat ner badkläder ifall jag vill bada. Hörs imorgon med bilder .


Lussekatter

Förra veckan bakade jag lussekatter här hemma och igår var det dags igen. Jag ska baka senare i veckan också så vi har med till Sälen över jul . Gårdagens lussekatter vart väldigt fina,jag hade en bra hjälpreda också. Jag tycker att det är väldigt smidigt att baka lussekatter,att ha i kesella är för mig ett måste . Jag kör även efter ett recept med 3 saffran istället för 2 dom de flesta recepten verkar ha. Jag ska även testa med kesella vanilj för att få dem sötare .


Besiktat

Häromdagen kom en man och besiktade lägenheten inför flytten och pga fettmärkena på tapeterna som är i köket så ska jag betala 1699 kr. Alternativet var att jag tapetserade själv men det hinner jag inte . Fettmärkena kom snabbt pga att barna går emot väggen när de har /ska sitta vid matbordet. Onödig räkning så här inför jul . Men det blir skönt för de som flyttar in med nytt.


Bilder liseberg

Tänkte dela med mig av några bilder från Liseberg . Här kommer de:


Inför flytten

Det är kaos i huvudet på mig . Åker på kryssning på tisdag. Till onsdag. Sen fira mini jul lite överallt . Och packa ,handla fixa inför Sälen. Vi åker den 23/12. Sen hem efter en vecka och börja packa för fulla muggar,leta efter folk som kan hjälpa mig och barnen att flytta. Fixa adressändring ,fixa bredband om det inte finns. Osv osv


Lucia

Idag är vi och ser Karlskoga lucia på nickkällan .


Flytt

I januari flyttar jag och barna till större . Det ska bli skönt men vägen dit känns krokig . Måste fixa flytthjälp och en massa annat . Tusen saker att ta itu med hehe. Men det blir bra till slut.


Göteborg

Nu sitter vi i bilen på väg till Göteborg för att gå på Lisebergs julmarknad ,äta julbord,bo på vandrarhem och sen shopping i nordstan imorgon . Myspys dagar!! Snön ligger så fint nuförtiden ,det är så här det ska vara på vintern. Barna kan vara ute och busa i snön ,åka pulka osv. I


Julkalendrar

Mina barn har flera julkalendrar. Choklad ,godis och leksakskalender. Pojkarna har en varsin lego kalender och Vanessa har monster high som innehåller:smink,nagellack,klistermärken osv .


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!