otåliga barn

I helgen åker vi till Teneriffa.Vi åker redna på Lördagen
för att bo på hotell i stockholm.
Vanessa och Daniel försöker förklara för johan
hur många dagar det är kvar,att han inte behöver
vänta så många dagar..


-Jag vill till Teneriffa NU.
jag kan inte vänta så länge..

Jag kommer att ha med mig datorn
så jag kommer att uppdatera därifrån..


här kommer ett kort från helgen:
fånen petra..
klockan 3 på natten efter ett besök på red brick.
(jag var nykter)
image description

red brick

Igår vart det premiär för min del på red brick . Var ju hundra år sen jag var där sist. O de har haft det stängt. Men vad mycket smått det var där haha. Jag som är ute efter ca: 70 talister såg ju inga haha skämtar bara,är de födda 80-82 eller kanske något på 60 typ 69-68. Så går väl det också. Äsch nu vart det svårt . Haha . Några jämnåriga till mig satt vi o snackade med som tur var. Nä nu ska jag bege mig ut i solen. Måste komma ut fastän jag inte har barna.


Vader haha

I mitt förra inlägg skrev jag om Cafet som jag ska jobba på . Men enligt min iPhone så skulle det stå vader istället för café. Nu ska jag fortsätta retas med en av mina håriga arbetskamrater. Haha. Det är också ett ganska så roligt fel som det kan bli när man uppdaterar med mobilen. Nu ska jag till alla härliga arbetskamrater. Blev härliga arbetskamrater. Så jag ändrade det till håriga. Hehe. Jag tycker om mina jobbarkompiSar på Funkis så mycket så jag är där varje dag jag kan och så länge jag kan. Kram. Ps: bilden föreställer en del av sakerna som säljs på Funkis reception.


Café änglahund

I morgon börjar jag jobba på café änglahund. Café änglahund hund finns mellan busstationen och mr James. Vaders öppettider är 8,30-15,30. Hundar är välkomna. Det är även handikappanpassat så alla ska kunna komma in.


Besiktat

Idag blev bilen besiktad och klar. Parkeringsbromsen osv blev helt godkänd. Annars har veckan bestod i möten och jobb so far. 2 dagen jag kommer hem utmattad men det har varit mycket omkring mig nu ett tag men nu kommer våren o värmen så nu blickar jag framåt.


Funkis och Cafe Änglahund

I fredags hade vi den stora invigningen av Funkis och Cafe Änglahund.
Jag stod redo med systemkameran..:-)
Jag tycker att vi/de har fått det himlans fint .
Jag är ju en av de lyckliga som har fått äran och få hjälpa
till med lite av varje..

Här kommer länken till en del av korten
som togs..

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150753253462228.461195.649572227&type=3&l=4d3c83a21d


Skönt med helg

Den här helgen är helt oplanerad. Jag har alla barnen hemma. Johan får äta kalla saker som yoghurt,isglass,blåbärssoppa osv. Nu ska jag sluta slappa och gå upp och fixa kaffe..


Foton

Här kommer lite kort från nu i mars.


Andas

Jag har så svårt att andas. Har hållt på en stund. Att jag har svårt att andas genom näsan sen veckor tillbaka men nu får det vara nog med denna förkylning. Det är så olika från dag till dag. O det har gått bra idag ända till kvällningen.


Sover

Nu ligger johan o sover på operationen. Han var så lugn innan han somnade. Sen har han med sig sin nalle som han fick av mormor nu när han skulle till sjukhuset. Jag ska vara här några timmar till ifall han vill ha båda sina föräldrar när han vaknar till. Jag minns att daniel ropade på mig strax innan han vaknade till så man vill kunna vara närbarande för lilla johi också. Sen åker nog jag o hans sydkon o köper något o kommer o hälsar på. Men john sover kvar hos honom . Sen blir det dagar hos john medans jag jobbar men sen hem till mig för o sova. Bra för honom o ha tillgång till oss båda fastän han bor hos mig.


Semester

Jag längtar till våran resa. Bara njuta av sol o bad. Slippa tider att passa och en massa måsten. Jag måste börja skriva upp vad vi ska ha med oss.


Operation

Imorgon ska min älskade johan 4 1/2. År operera sig. Han ska ta bort både halsmandlar o pollyper. I tisdags var john o jag med johan till narkosläkarn,kirurgen som ska operera o labbet där han tog en massa blodprover. Det gick jätte bra.


Om lördagen

Idag har jag haft en jättemysig dag i örebro med vanessa och en vän till oss. Vi fikade på marieberg och åt mat på MAX blandannat. Jag har även kollat på en ny cykel till vanessa som jag ska köpa när hon fyller. Sen blev det hem o jag tog en dusch o nu är jag hos john o barna och kollar på melodifestivalen.jag tycker om alla låtarna förutom :jag reser mig igen.


Operatiom

På torsdag ska min tills johan opereras. Skönt o få det gjort. O att det blir innan resan. Pappa john har äran att ta honom på prover o operation.


Kom tillbaka

Ja nu har snön kommit tillbaka. Får se hur länge den stannar. Jag längtar till våren. Gå en massa sköna promenader med barna osv. Idag är jag hemma. Tänker på lite grejer. Och försöker fixa iordning här hemma. Främst i köket. Kaffe och smörgås ska det bli också då jag inte har ätit något än fastän jag gick upp prick kl 6.


Invigning

16 mars är det Invigning
av de nya lokalerna och vårt
hundcafé Änglahund på Föreningen Funkis.
Som ligger i den gamla konsum butiken nära busstationen..(bredvid mr james)
Öppethus

VÄLKOMNA
Länk:
http://www.foreningenfunkis.se/forsaljning.html

Förkyld

Jag har varit snorig och förkyld länge nu men idag har det varit värre. Det är så svårt att andas genom näsan. Annars så gillar jag att det börjar bli ljusare o ljusare ute. solen är efterlängtad.


Från iphonen

Vissa inlägg som jag skriver ftån iphonen vlir inte publicerade på engång. Som tex inlägget om VP blev inlagt en vecka senare/några dar. O inlägget om örebro var skrivet igår. Jag sitter och tänker på den där sprillans nya iphonen som ligger och väntat på mig i örebro. Samma gäller den där fina samsung galaxy mini som är rätt ny o väldigt bra vad jag har fattat det som. Den skulle vanessa få idag. Men det skulle ha blivit dyrare än vad TElenor beskrev det igår.


Heldag

Idag har vi haft en heldag i örebro. Det var jättekul. Vi åt o fikade på ikea :-) handlade på biltema,o andra affärer. Sen åt barna glass på mac donalds. Innan vi for hemåt. Jag blev erbjuden en överföring från telia till telenor o få ny mobil. O sen skulle vanessa få ett barn abonnemang o ny mobil. Men efter att ha lyssnat på en som kan sånt här så backar jag. Jag vill inte riskera o behöva betala mellanskillnaden som är kvar från gamla abonnemanget. Men jag vill ju ha den nya iphonen. Den är ju så fin.


Vp

Igår var jag på fest och sen blev det Harrys där värmlandspojkarna spelade. Hade en jättehärlig Lördag.


lugg

Jag har klippt mig 2 gånger under veckan som var.
Eftersom den första klippningen inte blev så bra..
Ojämn o hår som klipptes av när det skullke tunnas ut bara..

Så vid den andra klippningen
så klipptes det lugg och mycket uppklippt..
Jag färgade även om håret i samma nyans som innan
så utväxten skulle bli färgat
och att det skulle bli lite nytt o fräscht..

Här är några  favoritbilder från nya frisyren:
Taget 1mars 2012.
Så här såg jag ut efter första klippningen,
det ojämna o det avklippta syns inte här..


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!