När

När ska man få må bra igen. Komma över saker ,inse att det var enda utvägen. Jag tänker: tänk om man har gjort livets största misstag . Allt har gått så jäklans fort. För ett år sen precis hade jag ångest över att behöva fylla 30 . Jag var gift,alla vi 5 bodde i huset. Vi firade min 30årsdag på katrinedalskrogen. Nu ett år senare:puff. Huset ska säljas ,jag och barna bor i en mysig men för liten lägenhet . Måste gå igenom huset . Sen en sak till: tänk om jag har tagit fel beslut om saker och ting nu den sista veckan . Tänk om jag inte fullföljer träningen. Vad besviken jag kommer bli på mig själv. Jag längtar tills jag har fått rutin på träningen och ser resultat på magen osv.


När

När ska man få må bra igen. Komma över saker ,inse att det var enda utvägen. Jag tänker: tänk om man har gjort livets största misstag . Allt har gått så jäklans fort. För ett år sen precis hade jag ångest över att behöva fylla 30 . Jag var gift,alla vi 5 bodde i huset. Vi firade min 30årsdag på katrinedalskrogen. Nu ett år senare:puff. Huset ska säljas ,jag och barna bor i en mysig men för liten lägenhet . Måste gå igenom huset . Sen en sak till: tänk om jag har tagit fel beslut om saker och ting nu den sista veckan . Tänk om jag inte fullföljer träningen. Vad besviken jag kommer bli på mig själv. Jag längtar tills jag har fått rutin på träningen och ser resultat på magen osv.


Förkyld

Ja som rubriken lyder så är vi förkylda här. Jag vart täppt i näsan under eftermiddagen. När jag ligger ner är det jobbigt. Johan har hostat i några dagar nu . Men är pigg och frisk i övrigt så det har varit dagis ändå för honom hoppas jag slipper bli dålig . Jag vill ju kunna vara pigg :-) Hejsvejs !!


Dyr månad

From den här månaden ska jag börja betala flera tusen på huset. Räntan är inte så hög men med driftkostnaden så blir det några tusen. Något jag visste om skulle hända den dagen John flyttade ut ur huset men det känns lite mycket om man räknar ihop alla mina vanliga utgifter plus dessa. Men det blir ju så för hans del också så det är inte synd om mig . Hehe men nu i mitten av september så ska huset fotograferas och innan dess ska den besiktas. Vilket det gjordes rätt nyssen nu är det inför försäljningen.


Världens bästa

Att John är världens bästa pappa det har jag vetat i över 9 år men han lyckas också med det många av oss andra inte gör. Han lyckades laga Johans nya radiostyrda bil som Danne köpte för sina egna pengar på Nora marken. Tack jompz för att du fick igång våran minstings nya favorit bil.


Zumba

Idag körde jag ett zumba pass på colluseum gym . Det slutade med ett årskort :-) så nu kan jag träna vad jag vill,när jag vill:-) nu vart det lite sent med barna ,men det fick gå denna gång . Nästa gång behöver jag inte betala och skriva på papper så då går det fortare . Sen det som är så bra med detta medlemskort är att jag kan gå och träna när jag vill. Jag kan ju köra styrka eller Cykla/crosstrainern osv när som helst. Det är viktigt när man måste se till att någon har barna varje gång . Nu ska väl motivationen finnas där . Nu ska jag kämpa med detta ,och inte ge upp . Jag tävlar mot mig själv . Jag ska visa mig själv att det går att träna varje vecka. ett ställe där man kan träna vilket jag vill. Ingen risk att de byter ställe eller något annat som skulle göra att jag skulle avbryta. Jag tränade ju zumba i våras sen bytte de tider och ställe och vips så tappade jag det jag hade kommit igång med. Har jag inte tid med ett pass så kan jag stå på brädan en stund eller styrka eller nått.


I lördags var vi på Nora marken. Vi köpte en hel del. Vanessa köpte en mobilhållare och lite annat. Jag köpte blandannat kläder,oriflame produkter osv. Danne var så snäll och köpte en radiostyrd bil till Danne för sina egna pengar. Hoppas bara att John får igång den idag när vi andra inte har lyckats. Nora marken är riktigt mysig. Jag och Vanessa åt langos:-)


i somras

I somras var ju vi i Läckö Slott iLidköping..
Jag tänkte bjuda på ett axplock av alla dessa foton
som togs därifrån.
/>

Rutiner

Tredje dagen i skolan för mina kids. Och allt har gått förvånansvärt bra. När klockan är 8,03 så står jag på min parkering och har lämnat alla 3 barnen i lugn och ro. Stressen till bilen och på väg till skolan existerar inte. Jag hoppas innerligt att dessa rutiner går lika smidigt ifortsättningen. För det är väldigt skönt att kunna kolla på tv i lugn och ro på kvällarna osv. Men framförallt slippa morgonstressen. Hejsvejs


Cafe Änglahund

Jag jobbar ju som de flesta redan vet på ett Cafe. Det är nämligen inte vilket Cafe som helst utan ett Cafe där man får ta med sig hundarna in. Man är givetvis lika välkommen utan hund. Vi serverar olika sorters pajer,lasagne,tacotallrik ,barnmeny och en meny till hundarna. Förutom luncherna så har vi givetvis olika sorters fika och glass från GB. I fikaväg brukar vi ha :räksmörgås och andra sorters smörgåsar,kladdkaka,äppelpaj,jordgubbspaj,ananaspaj,chokladbiskvier osv osv. Fika utbudet varierar från dag till dag. Vi bakar allting själva . Idag har vi bakat blanannat :äppelpaj med dumlekola . Vi tar kortbetalning. Cafe Änglahund ligger på värmlandsvägen mittemot nightshift. Öppet vardagar 8,30-15,30 välkomna in.


foton sommaren


Vulkanmarken

Ilördags var jag och Andreas med Carola,Stefan och Kewin på vulkanmarken. Jag köpte inget ,kollade mest. Kändes ovant att inte ha med sig barna. Men nästa helg ska de med till noramarken . Då ska Vanessa få sina brända mandlar . Under söndagen var vi hos min moster som fyllde år. Mumsade på 6 olika sorters hembakat . Mums. sen vart det till att hämta barna och sen blev det en tur till sandviksbadet på promenad. Sen läggdags på engång för barna. 2 av dem börjar ju i skolan imorgon. Godnatt


Liseberg

Under kvällen i torsdags så kom barna hem igen efter en resa till Göteborg med mormor ,peråke och 2 kusiner. De har varit på Liseberg och till lekochbuslandet pojkarna somnade fort. De har haft det toppenbra i Göteborg. Sen var de hemma hos mig över natten och på morgonen åkte de till John för att tillbringa helgen där.


Lättnad


Sådär nu har mäklaren varit hos oss och kollat på huset.
Det gick ju galant.Huset visade sig från sin bästa sida.
Så nu är jag så lättad,det är som en stor sten som har släppt.
Nu ska vi töma huset och städa iordning det så det blir riktigt bra.
Vi har tid på oss,skönt med ett datum uppsatt.
Ska bli skönt och få ett avslut på huset.
Även om både john och jag skulle vilja ha huset kvar
iochmed att det är ett så himlans bra hus
Så ska ingen av oss bo där..
Men ett bra hus är det verkligen och i ett populärt område.
Nära till en jättebra förskola där alla mina 3 har gått.
Och nära till både affär och skola..
Så nu vill jag ha riktigt tur så rätt köpare hittar tll huset..

Nu ska jag åka och hämta mitt stora hjärta..
tjingeling..

bild:taget från trädgården ..

Söndag

Kvällen bestod av en underbar grillning i Lillsjöstrand.. Här kommer lite foton därifrån.. e" />-2/442331/images/2012/dsc_0500_50282231e087c30ea900002b.jpg" data-oid="50282231e087c30ea900002b" class="image" />

Kycklingpaj

Här bakas det kycklingpaj för fullt :-) sen ska vi göra kladdkaka med hallon. Vi plockade så mycket hallon på långpromenaden så det räcker gott och väl till bakning . Annars då,jo huset ska på försäljning. Mäklaren kommer nu i veckan . Ska bli skönt och få det gjort. Hoppas bara det blir sålt på ett rättvist sätt för huset är Jättefint och vi har trivts bra där så jag hoppas en ny familj kommer dit och stortrivs.


Onsdagskväll

Redan onsdag och denna vecka har mest bestått i jobb,lämna barn på dagis/fritids . På jobbet bakas det Laxpaj,tomat och lök paj ,tacopaj,lasagne osv osv . Servera till kunder och se till så att allt finns osv. Jag älskar mitt jobb och alla på jobbet är så underbara . Saknar Carola och Lollo jättemycket på jobbet men de hälsar på ibland som tur är. Jag har Underbara vänner omkring mig. Snart slutar Malin också ,trist som fan men jag är samtidigt glad för hennes skull. Jag är så glad över att jag började på Funkis i december . Jag stortrivdes på jobbcentrum och det här är ännu bättre . Kunde jag inte tro när jag skulle börja. Men jag är tryggare i mig själv numera. Jag har gjort sånna framsteg i mig själv under det här året . Jag är inte klar än,jag ska förändras och utvecklas mer. Med hjälp av underbara människor omkring mig så blir det bra. Folk som tror på mig och som gillar mig för den jag är. Vilket jag vet att de flesta som jag umgås med på något sätt gör. Ta hand om er. Kram PWestermark


Okej Lördag

Den här helgen trodde jag skulle bli helt tom och innehållslös. Jag skulle egentligen ha varit barnledig och pojkvännen är på bröllop i Askersund så han är borta över helgen. Men tack vare att John skulle hålla på med flytten till sin lägenhet så gjorde det inget att jag tog dem.. Gårdagskvällen slappade vi mest framför en film . Jag var helt utmattad efter en veckas jobb och jag har dessutom haft ont i nacken,ryggen, benen osv under hela dagen så man var bra mör. Lördagen vaknade jag med värk i hela kroppen och sjövilda pojkar som bråkade och busade. Men den Vackraste låg och sov sin skönhetssömn lite längre än oss andra. Vi tog en promenad till stan för att fika på Som Hemma med min pappa och hans kompisar. Barna fick lite pengar till godis så de sprang till Jam Jam och handlade lite gott. De är duktiga på att samsas om pengarna, och att tänka på varandra. Sen gick vi en långprmenad med pappa och kompisen. Runt stranden och en massa omvägar för att sedan gå hem . Vi lagade mat,jag och barna.. Sen bakade vi Kladdkaka av Hallonen som vi hade plockat under promenaden. Vet ni vad ?? Min Vackraste läser allt som jag skriver just nu. Jag är mega stolt över henne. Hon rättar mig när jag råkar lägga ihop orden. Hon skrattar åt mig och säger"men mamma du ska ju ha ett mellanrum mellan dom orden. Kram PWestermark. The One and Only.

Okej Lördag

Den här helgen trodde jag skulle bli helt tom och innehållslös. Jag skulle egentligen ha varit barnledig och pojkvännen är på bröllop i Askersund så han är borta över helgen. Men tack vare att John skulle hålla på med flytten till sin lägenhet så gjorde det inget att jag tog dem.. Gårdagskvällen slappade vi mest framför en film . Jag var helt utmattad efter en veckas jobb och jag har dessutom haft ont i nacken,ryggen, benen osv under hela dagen så man var bra mör. Lördagen vaknade jag med värk i hela kroppen och sjövilda pojkar som bråkade och busade. Men den Vackraste låg och sov sin skönhetssömn lite längre än oss andra. Vi tog en promenad till stan för att fika på Som Hemma med min pappa och hans kompisar. Barna fick lite pengar till godis så de sprang till Jam Jam och handlade lite gott. De är duktiga på att samsas om pengarna, och att tänka på varandra. Sen gick vi en långprmenad med pappa och kompisen. Runt stranden och en massa omvägar för att sedan gå hem . Vi lagade mat,jag och barna.. Sen bakade vi Kladdkaka av Hallonen som vi hade plockat under promenaden. Vet ni vad ?? Min Vackraste läser allt som jag skriver just nu. Jag är mega stolt över henne. Hon rättar mig när jag råkar lägga ihop orden. Hon skrattar åt mig och säger"men mamma du ska ju ha ett mellanrum mellan dom orden. Kram PWestermark. The One and Only.

dansar till sean banan

Här kommer ett videoklipp från en av alla semesterdagar som vi har haft denna sommar.
Det är min daniel 7år som dansar och sjunger till Sean Banan,

Bilddagboken

Min bdg eller daywievs som den heter numera är öppen för alla sen en dag tillbaka . Där kommer jag lägga in mera foton . Skriv erat namn på kommentarerna om ni inte är inloggad.


Ny vecka

Den här veckan började jag jobba igen efter 3 veckors semester. Igår hade jag en jobbig dag psykiskt sett men träffade många underbara folk igen efter flera veckors uppehåll. Idag efter jobbet så gick jag hem och la mig helt utmattad och sov tills john ringde och sa att jag kunde hämta barna . "dags att vakna nu" jag som försökte vara hemlig med att jag sov mitt på dagen hehe. Jag har börjat uppdatera dauviews nu eller bilddagboken som den hette förut Godnatt


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!