Kylan

Nu börjar kylan komma. Visst är det mysigt att gosa i en varm och go tröja men jag vill kunna gå i min skinnjacka eller en tröja bara. Men när jag cyklar hem från jobbet så är det skönt ute igen. Som tur är. Här kommer en höstbild som jag tog idag.


Johan 6 år

Imorgon fyller Johan 6 år! 6 år sen som vi flyttade från Huddinge. Sålde radhuset för att köpa hus här i Karlskoga. Nu är huset snart såld och jag och barna bor i en lagom stor lägenhet. Min stora kille vart firad i söndags av mormor ,morfar och Helena med familj samtidigt som jag blev firad . Imorgon bitti ska vi sjunga för honom och sen blir det lite fika bara vi 4. Då han får öppna sina presenter innan de ska vidare hem till John och tillbringa helgen där.


Underbara barn

Vilka underbara barn jag har. 6,30 kom de in och sjöng för mig. De hade jättefina paket med sig som de har köpt själva på marieberg i Örebro. Jag var då inne och provade skor när de shoppade loss till mig. Jag fick en stor och härlig mugg som det står: best min på. Och några andra fina saker.


Café Änglahund

Att jag gillar mitt jobb är ingen nyhet. Jag är stolt över att tillhöra café personalen. Det är faktiskt så att jag har jobbat där längst . Ja lite stolt är jag över det,jag har varit med från start. Jag var med och renoverade det,det var jag och en kille till som kaklade köket. Ja jag gjorde min del helt själv . Så jädra coolt. Stolt över det också. I går kom några av mina favoriter till cafet. Här på bilden serverar jag hallon cheesecake med hallon till . Precis som kunden vill ha det. Tack för att du och kewin kom, det betyder massor för mig. För er som inte vet café Änglahund ligger på värmlandsvägen i Karlskoga. Hundarna är lika välkomna dom , de har en egen hundmeny.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!