December

Det är redan 1 december. December är en mysig månad. Flera som fyller år,luciatåg i skola/dagis.lussekatter och all annan go fika. Alla dessa julmarknader som är så mysiga. Kanske går man på något julbord och sånt är alltid mysigt. Jag äter ju istort sett allt så det brukar bli lite av allt . Jag försöker ta lite av allt men på något sätt så är tallriken alltid för liten . Så man får ta 2. Hehe. Eller gå många gånger o hämta. Sen kanske åka till något köpcentrum o köpa julklappar o julmusik. Osv. O sen julveckan i sälen. Nyårsafton kan kvitta den är så uttjatad. Alla försöker skryta om den perfekta nyårsafton och allt ska vara så speciellt. Vi har de senaste åren firat den väldigt lugnt.


Kommentarer
Postat av: Linda

He he, har inte haft storfirande av nyårsafton sedan jag minns inte när... TYcker inte det är så där väldigt speciellt skulle utan problem kunna gå och lägga mig innan tolvslaget.

2011-12-02 @ 12:38:41
URL: http://lindazblogg.wordpress.com
Postat av: Mamma

Ja tycker Nyårsafton är lite jobbig...Vara tvungen och sitta där vaken och vänta tills kl blir 00.00. Sen när mn skålat klart, vill man bara gå och sova:))

2011-12-03 @ 23:14:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!