Zumba

Nu är pojkarna på Zumba och kl 17 är det dags för vanessas Zumba.


Zumba

Nu är pojkarna på Zumba och kl 17 är det dags för vanessas Zumba.


Filmkväll

Barna är hos John . Imorgon ska de ha kalas för Johan. Känns ovant att inte vara med men det är bara att acceptera .huvudsaken är att han får ha sitt kalas och bli firad . Jag däremot har inga planer för morgondagen men jag får väl roa mig bäst jag kan med att blogga,tvätta och lägga in foton. Hoppas nu att ryggen är bättre imorgon.


Laktosfri och glutenfritt

På cafe änglahund har vi numera en skink/spenatpaj som är lchf/gi/glutenfri och laktosfri. Så i denna paj har vi lyckats få med de flesta allergier . Vegetarisk är den ju inte pga skinkan men vi brukar ha andra alternativ till de som inte äter kött. Sen har vi numera räkbaguette med grov baguette förutom räksmörgåsen på våra vanliga jättegoda tekakor. Välkomna in på cafe änglahund . På värmlandsvägen. Cafet där hundarna är välkomna.


Ovanligt +ont

Ovanligt är dagens rubrik och det är bara förnamnet på hur det känns att inte åka till jobbet . Men varken halsen eller ryggen känns bättre idag . Sen blir det ju inte direkt bättre med ryggen när man har blivit påkörd bakifrån med bilen på en 60väg. Jag såg idag märken på bilen något hål som inte har funnits där förut. Nu ska jag hosta vidare. Hejsvejs.


Sep. 27, 2012

Länken om bilolyckan vi var med i: http://m.na.se/Default.aspx?pageid=14&parentid=0&link=1.1823052


Seriekrock

Idag bar jag,alla barna och Andreas med i en seriekrock . Vi körde från skogsrundan och ut mot E18 mot stora rondellen . Vi satt och pratade om att vi skulle äta på frasades efter att ha handlat. Pang där vart vi påkörda bakifrån. Jag vart väldigt chockad och grät konstant. Jag ringde polisen ,Andreas gick ut till de andra bilarna . John ringde som ett rop från ovan. Han lugnade ner mig så jag kunde prata . Sen kom en massa poliser,ambulanser osv. Jag hade ont i ryggen och Danne hade ont i rygg och nacke så vi fick åka till sjukhuset. Här får ni mer info:http://m.na.se/Default.aspx?pageid=14&parentid=0&link=1.1823052.men 87 åringen är antingen jag eller Danne.


Utkast: Sep. 26, 2012

Under kvällen har jag varit väldigt hostig och seg.
Hoppas jag mår bättre imorgon..
Och att saker och ting klarnar upp imorgon
för det här tar på mina krafter.
Min självkänsla åker ner åt.
Och jag gör sämre ifrån mig.
Så vill jag inte ha det.
Jag vill ta för mig och tro på mig själv
känna att det jag gör är bra.
Det kommer alltid finnas någon som är bättre än mig
men jag är jag och det borde ju duga.
Jag gör ofta mitt bästa.
Men när jag inte tror på mig själv
och mår dåligt så blir det för mycket:hejsan svejsan.
Det är lättare att vara en pajas än och visa hur man egentligen mår..

Jag avundas dem som har ett bra självförtroende och bra självkänsla
som tror på det de gör och vet att de kan..
Att de duger som de är.
Att det de gör blir bra.
Jag är för osäker på mig själv.


Kanelbullensdag

Nästa torsdag på kanelbullensdag har vi kaffe&bulle för 20 kr på cafe änglahund.


Huset

Nu är vårat älskade hus ute på försäljning. Kolla gärna här: http://www.svenskfast.se/MobileWeb/Templates/Pages/ObjectView.aspx?objectid=423R84ANHE3KN5BB


Mysig söndag

Idag var det zumba för pojkarna. De gillade det jättemycket:-) Vanessa vill nu också gå så vi bokade in henne på gruppen 9-12 år. Det är stor efterfrågan på dessa grupper. Nu hade vi kalaset kl 16 hos oss men hon ville ändå gå men hur kul är det att behöva åka när kusinerna äntligen är här och hälsar på. Så vi kör nästa söndag istället. Så pojkarna kl 14,15 och sen Vanessa kl 17. Sen bestämdes det att även Johan säljer jultidningar i år. Eftersom många vill ha Hälge och han ändå jämt är med när de säljer så får han en egen tidning att sälja för. Han har bars fått sålt en sak och han började idag så han ligger efter en del. Men det blir nog bra :-). Jag fick äntligen en iphonedockstation nu när jag fyllde så nu kan jag lyssna på musiken från spotify/radion genom iphonen ännu mer och bättre . Plus att den även laddas samtidigt .


Lugn kväll

Känns ju lite aningens ovant att inte ha Andreas hos mig under helgen. Igår sågs vi till 00. Idag sågs vi under kalaset. Men inget vakna ihop . Jag är inte beroende av att ha någon hos mig gämt fast jag säger ju inte direkt nej till att ha pojkvännen hos mig under helgerna/någon kväll då och då. Jag är trygg i mig själv så jag känner mig i te ensam men såklart det är både tråkigt och ovant. Har jag tur hinner man ses innan eller efter kalaset. Men man vet ju vart man har varandra . Vi har våra egna lägenheter så vi bor inte ihop och har väl inte några direkta planer på det heller. Det som händer,händer tänker jag. Nä nu ska jag mysa ner mig i soffan över en film. Barna sover ju såklart.


Idag blir det att slänga soppåsar och grejer i huset med släp. Sen hämta tårtan till dagens kalas för mig och Johan. Mest för Johan såklart. Vi kör kalas hos pappa med Helena med familj. Eftersom jag bor som jag gör och inte har någon hiss så får vi dela upp kalasen. Samvetet biter i mig ,men hiss är ovanligt tydligen. Huset här bredvid har hiss så hade jag bott på h-vägen 6 istället så hade jag kunnat bjuda hem alla. Nu kommer det bli trångt på kalasen framöver. Imorgon kommer släkten på min sida och vi är ju vana med stora köket ja hela huset. Men det ska bli kul att visa upp för några av syskonen hur jag bor.


Cafe Änglahund

Idag på Cafe Änglahund har vi blandannat:
Prinsess Cupcakes,
Vinbärskaka,kanelruta,äppelpaj,rabarberpaj,
och våra smarriga toast/smörgåsar..
En räksmörgås är ju alltid gott också:-)
Välkomna in..
Öppet till 15,30..

Värmlandsvägen i karlskoga
mittemot Nightshift/gamla wickan..

Zumba

Idag körde jag zumba. Så nu har jag tränat 2 gånger den här veckan. Body combat som var i tisdags och idag zumban.


Kalashelg

På lördag och söndag blir det kalas för Johan och mig. Och idag blir det mini firande hemma då barnas mormor kommer.


Johan 5år

Idag är det ingen vanlig dag för idag fyller min yngsta son 5år!!!! Hurra hurra. Ikväll kommer han få det han länge har velat ha:radiostyrd blixten mcqueen och Nintendo 3ds:-) plus spel och annat skoj. Mycket bilar blir det.


Min minsting

I söndags fyllde jag år och i morgon fyller min minsting 5år!! Wow det ska firas :-).


Träningsvärk

Jag är helt stel i hela kroppen och det ömmar i benen. Mer än från ett zumba pass kan jag ju lova. Haha . Men det är bra ,kanske ger det resultat kroppsligt om ett år eller så. :-)


Fotografering

Igår fotograferades huset inför försäljningen. Det blev grymt bra bilder,jag är så nöjd. Berättar när den finns ute för allmänheten.


Body combat

Eftersom det inte blev någon zumba för min del igår så tog jag igen det genom att prova body combat. Det var jättekul men tufft. Men det blir givetvis fler gånger. Här kommer wikipedias förklaring på vad body combat är för något :http://sv.m.wikipedia.org/wiki/Body_Combat


Tack

Tack för alla grattishälsningar som jag fick igår!! Kram


Parfymerna

Här är bilden på parfymerna


Parfym

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/442331/images/2012/pic_5055d774e087c3238f1c99ac.jpg" class="image">

här är parfymerna


Shoppat på Ullared dag 1

Idag har jag shoppat från kl 13-20 på gekås Ullared. Jag hoppas jag köpte något bra"ler" nu ska det sovas på campingen . Imorgon fyller jag år och ska shoppa det sista inne på gekås . Jag ska ha sov gott skylten och kolla efter underkläder och några fler linnen. Jag köpte 2 nya parfymer. Dkny har jag haft /använder jag men i pytte storleken.


4:an

Lägenheten på såningsvägen i Karlberg gick som förväntat till en annan familj . Jag tar det som att det finns en mening med allt ,att det inte var den rätta lägenheten för mig . Att det kan räcka med att vi har huset till försäljning och de extra kostnaderna. sen kan det vara nog psykiskt sett att få klart huset ,att man då ska flytta från lägenheten kan ju bli alldeles för mycket på engång. Man ska vara rädd om sig så man får gå framåt i sitt mående ,så man slipper falla tillbaka . Ett steg bakåt,2stek framåt känns bättre än falla flera steg bakåt och tappa balansen/kontrollen . Jag har ju förändrats och utvecklats massor men jag är fortfarande skör. Som igår slutade kvällen med jordens migrän med kräkningar,frusen som en tok osv. Tur att man kunde komma fort hem så man slapp ramla ihop på Max där vi var. För jag var väldigt yr och balansen var inte den bästa. Jag klarade dagen på jobbet galant . Jobbat eftermiddagarna själv nu 3 dagar i sträck . Var sist ut på jobbet ,älskar ansvaret jag får .men jag är mer trött när jag kommer hem. Men det här stärker mig enormt som tex när jag renoverade/målade inne på Funkis och lokalerna som nu är cafe änglahund. Kaklade väggen på cafet osv.


Ullared

Imorgon åker vi till Ullared :-) jag längtar så. Jag ska köpa träningskläder,underkläder,leggings,toppar,regnkläder till barna,vinterklädet ,presenter till Johan som fyller på torsdag . Osv osv. Jag hoppas hitta en:sov gott skylt som jag ska ha vid sängen.


Cafe Änglahund

 
 
Cafe Änglahund ligger på Värmlandsvägen nära Busstationen i Karlskoga..
Cafe Änglahund är ett mysigt Cafe där både vi och våra hundar är varmt välkomna .
Vi har en egen hundmeny för hundarna,
Vi har även leksaker som hunden får leka med medan matte och husse fikar/äter.
Cafe Änglahund öppnade i April och jag har jobbat där sen dag 1.
Jag stortrivs där och idén om Cafet är genialiskt.
Och det är så mysigt.
Allt vi erbjuder är hembakat.
Våra smörgåsar är mycket populära för de görs på engång när de beställs.
Några av våra smörgåsar är Räksmörgås, ost/skink smörgås osv..
Till Lunch(säljes från morgon till eftermiddag) så har vi våra goda pajer,Lasagne,
Taco tallrik,toast osv..
Här kan man ta med sig både kaffet och maten/fikat om man hellre vill det.
Våra Öppettider är :Vardagar 8,30-15,30.
 
 
Välkomna in till Cafe Änglahund.
Vi har även en facebook sida.
Gilla gärna oss.
http://www.facebook.com/CafeAnglahund
 
 
 
 

Jultidningar

Vanessa och Daniel säljer jultidningar för ett varsitt förlag. Vill ni hjälpa dem genom en beställning eller kolla i katalogerna så hör av er. Man kan kolla på hemsidan också och smsa mig alla uppgifter.


Ny dag

Så var det en ny dag igen då. Idag lär det bli lite stressigt på jobbet nu när den som jobbar heltid är hemma sjuk. Jag blir nog själv på cafet i eftermiddag . Men det får gå . I have no choice .


foton september

Här kommer lite blandat från september i fotoväg.







På måndag om en vecka efter att jag har fyllt och kommit hem från Ullared så kommer mäklaren till huset för att fotografera och sen kommer det ut på hemnet någondag efter det kan jag tänka mig. Så nu blir det att fixa allt inför fotograferingen. Vi har bara några dagar kvar på oss. Avslutar med ett foto på en blomma från Rhodos 2009.


Måndag kväll

Idag under kvällen har jag varit och Zumbat. Idag var Lollo med och tränade :-) det känns så skönt när man kommer iväg till gymmet.snart kan jag nog ta och lägga till någon mer träning . Kanske ett till pass eller en stund på crosstrainern. Ska ju på inskrivningssamtal med dem . Så får vi se vad vi sätter upp för mål osv. Mitt ena mål är ju att få in rutinen att gå dit och träna zumba på måndagarna. den rutinen har jag fått in rätt bra,nu ska jag bara fortsätta . Men det gör jag så länge jag inte missar en gång . Men då har jag söndag och torsdag att välja på. Men kroppsligt är ju så klart att få ner omfånget om magen/midjan sen är allt en bonus. Men det kommer när jag fått in rutinen att gå dig och träna zumba osv.


Snart Ullared

På Lördag morgon åker jag ,vanessa och mamma till Ullared till söndag.Det ska bli jättekul att shoppa en massa presenter till johan som fyller 5år den 20'/9 och handla hem en massa kläder osv.. På söndagfyller ju jag dessutom år så det bli ju kul att shoppa där under fördelsedagen..hehe.

Hoppas

Jag hoppas att jag får 4:an som jag varit på visning på. Får fixa tvätt problemet visserligen men den vore underbar till oss. Ett eget sovrum som jag kan stänga dörren om. Slippa ha sängen i vardagsrummet . Slippa ha pojkarna busandes kl 7 på morgonen i samma rum som jag försöker sova i. Sen börjar vi växa ur denna lägenhet rätt rejält . Barna längtar till badkaret. Nu vill ju inte Danne dela rum med Johan något mer men en 5:à kommer bli svår att hitta om man inte vill bo på skogsrundan,Ekeby osv. Inte för att de områdena är något fel men passar inte oss.


Visning

Idag ska jag på en visning på en 4rok med 95kvm . Jag är så nervös ,fattar inte varför . Jag är bortskämd med diskmaskin och tvättmaskin och det lär det ju inte finnas. Tvättmaskin kan jag nog fixa dit men diskmaskin är det nog värre med. Men jag ska givetvis kolla på den. Det vore så skönt med ett eget sovrum men ändå så trivs jag så bra här. Ja vi får se om jag äns får den om jag vill ha den . Det är ju fler än mig som ska kolla på den. Barna kan tänka dig bo där . De har sett området och Vanessa längtar till att få bo närmare sina kompisar. Men vi får se hur det går.


Jultidningar

Nu har jultidningsförsäljningen börjat. Alla 4 olika förlagen skickades ut så vi fick dem idag. Vanessa säljer för en och Danne för en annan.


En 4:a

På fredag ska jag på en visning på en 4:à i karlbergsområdet. Det skulle vara så smidigt och bo nära skolan då man nu har 2 skolbarn och om ett år även ett barn till där. Sen blir det i sånnafall 1 rum mer och 20 kvm mer. Perfekt och få ett eget sovrum.


Zumbat

Igår var jag som vanligt på jobbet ,det var full fart hela dagen på cafet:-) underbart . Sen på kvällen drog jag på zumba. Full fart ,jätteroligt och jättesvettigt. Det var en annan instruktör idag ,hon körde ett helt annat pass än den som kördes förra måndagen. Just nu räcker det med en zumba i veckan. Men jag kan ju ha ändrat mig tills på torsdag. Jag ska ju köra crosstrainer,cykling också och man ska inte köra slut på kroppen på engång som nybörjare. Känner redan av träningsvärken .


Oxhälja

Igår eftermiddag drog jag och Andreas till oxhälja marken i Filipstad. Det var inte trångt som det kan vara utan bra utrymmen ,skön marknad att gå i. Jag hittade en så himlans snygg tavla till vardagsrummet. Blev lite annat smått och gott. Vi köpte thailändska vårrullar så himlans gott :-) köpte med hem också:-) sen vart det en tur till Ica för att storhandla. Skönt att få det gjort när man kunde gå och plocka utan stress . Idag har jag och mamma varit i huset och fixat i övervåningen . Rensat flera säckar med leksaker som vi lämnar bort till Kvinnohuset . Det går alltid åt där tror jag . Barna har ju en sån mängd leksaker så skulle jag behålla allt från huset plus allt här hemma så skulle de behöva ha 2 rum var och det har de ju inte . Så det blir att lämna ,slänga och sälja några saker som tex vanessas vita bokhylla . Eftersom jag ville prioritera huset så hoppade jag över dagens zumba men måste då ta måndagspassey kl 18,35. Sen blir det crosstrainern någon morgon innan jobbet . Jag längtar tills kläderna sitter bättre . Klarar alla andra så klarar jag .


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!